dilluns, 13 de maig del 2013

8 mesos. FELICITAAATS !!!

Ahir vas fer 8 mesos. FELICITATS CUCA !!! Sembla mentida que hagi passat tot aquest temps, i hagi passat tant ràpid.

Per una banda, m'encantaría que ja fossis més grandet, per a poder-te veure caminant, corrent i jugant... per que em diguis "papa" i per que em donis moooolts petons i abraçades... però per una altra, et voldría tenir sempre així de petitó. Tant precios, tant in.nocent...

Ara que ja fa bon temps, sortim molt mes i gaudim molt més del passeig ¿eh?. t'encanta jugar amb nosaltres, a perseguir a la mama, i a tirar-te a sobre nostre i provar d'agafar-nos les ulleres de sol.

També ens agrada veure com cada día aprens una cosa nova. Es apassionant descobrir que... de cop i volta, ja saps fer la "croqueta" !! , o veure que ja no nomes dius "pa-pa" sino que ara dius "da-da, te-te, a-ba..."





Es per això que no deixo de donar gràcies per el fet de tenir-te al nostre costat. No deixo de donar gràcies per un fet que sembla  tan simple... pero que a moltes persones ens costa tant i tant... El "simple" fet de ser pares.

Doncs, això... Motes felicitats per aquests 8 mesos d'al.legría.
Mama, espero que, allà on siguis, puguis veure com creix el teu net, estic segur que sempre seràs el seu angel de la guarda i que t'en cuidaràs sempre de que no l'hi passi res de dolent


Un petó mooolt gros

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!!. A més el Marc està preciòs!!!. M´encanta veureus així!!!. Nosaltres hem començat la segona adopció, encara que pensem que aquesta serà més llarga que la del Jan. Ja que les coses a l´adopció internacional, estan xungues, estem molt il.lusionats!!!.

    Un petó ben i ben fort per tots tres!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats per aquesta nova aventura, Silvia. Efectivament, espero que les coses s'arreglin en la Adopció Internacional. La última vegada que vaig parlar amb la nostra ECAI, ens van dir que a Russia, s'estaven afanyant molt a portar els nens cap aqui... i que els temps d'espera eren d'un any (aprox). Se que voleu anar a Africa... pero per si les mosques us ho comento...

    ResponElimina
  3. Però que maco està el Marc!!! Com creix... passa tan de pressa, oi? Estic contenta que esteu gaudiu tant... Els nens són un tresor! Una abraçada del gegant del pi per tots tres!!!

    ResponElimina