dilluns, 15 de juliol del 2013

10 mesos des que vas arrivar

Últimament estic anant a entrada per mes... pero la veritat es que anem una miqueta atrafegats !! Entre la feina, el Marc que ens "reclama" mooolta atenció i mooolt de temps, i les altres coses i feines de casa... no tenim massa temps per a poder relaxar-nos i escriure (o llegir-vos).
Així que, ara que hi ha un petit moment de pau, aprofito per a escriure quatre ratlles del que està sent el nostre día a día i els avenços de la criatura.

Fa tot just un parell de díes, que la nostra cuca ha fet 10 mesos !!! yupii, yupii, que graaan !!

Son deu mesos en els que no pares de meravellar-te de la quantitat de coses que aprèn. No hi ha día que no et "sorprengui" amb alguna cosa nova (ja sigui una "paraula" o un gest....). De fet, tot just ara fa una setmana, que de sobte es va posar a gatejar !!! i no vegis ja com s'embala... si ja no l'hi podíes treure un ull de sobre, ara ja necessites els dos !!!

De moment, el nen encara dorm a la nostra habitació (ja no trigarem a portar-lo a la seva), i fins ara, sempre que es despertava, es quedava assentadet i fent sorolls variats, (per que et despertessis i l'agafessis)... doncs be... ara ja no es queda assentadet, sino que ja s'aixeca completament i es queda dret, peuplantat mirant-te. Llavors, si l'hi acostes un ninotet per l'altra punta del llitet... ell s'agafa amb una ma a la barana i s'hi va acostant caminant poc a poc fins que el pot atrapar.


El primer dia que el vam veure, ens vam espantar una mica, perque ens va fer por de que no caigues enrera i es dones un cop al cap... pero la veritat es que ho te tot bastant control.lat.

Si la primera paraula que va dir (ja fa uns quants mesos) va ser "pa-pa", tot just ara fa uns díes, va regalar a la seva mare el dir-li "ma-ma". La veritat es que no se si ho fa conscientment, pero nomès li diu a ella... a mi em diu tota la resta de coses (pa-pa, ta-ta, di-die, gori-gori, vaaaaa,  etc...)

També ha començat a fer el gest de dir "adeu" (extenent el braç i obrint i tancant la ma)... fa una gracia...

Doncs, aquí el teniu... fet ja un "homenet" i arrivant ja a les portes del seu primer anyet de vida.
Que he de dir, jo... pero la veritat es que el trobo de guapo...


Per a la meva cuca: moooltes felicitats, i gràcies per aquests primers deu mesos, que han estat del tot inoblidables !!! Però de ben segur que el millor encara està per arrivar !!!

Un petó moolt gros par a tots i totes. Espero que passeu unes molt bones vacances d'estiu...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada