dimarts, 20 de setembre del 2011

Anirèm a buscar-te a Chitá

Tot just aquest Setembre,  hem rebut el següent missatge:
"Me complace informaros que está previsto que vuestro expediente sea registrado en el término provincial de CHITA. Esta región está funcionando con normalidad y es una de las regiones de donde vienen más niños a través de nuestra ECAI. Los plazos que nos estamos encontrando para recibir la asignación son de 6 a 10 meses desde que se produce el registro y de 2 a 3 meses para tener el juicio una vez se ha conocido al menor asignado. "

 Ja et pots imaginar la reacció... abraçades, petons amb la mama, i amb els avis, i els tiets... Ara tot es buscar informació sobre aquesta provincia, marcar la seva ubicació al Goggle Earth... La mama ja té en el seu mòbil el temps que fa allà  (de moment no fa massa fret... a una màxima de 14 i una mínima de 3... a mès, avui farà solet). Ara no hi ha dia que no mirem el temps que hi fa...

Jo he estat informant-me de la zona, Chitá es una regió que fa frontera amb Mongolia i amb la China, es a 7800 kilòmetres de Barcelona i la seva capital (que es diu igual) té 320.000 habitants.
Es a uns 300 kilòmetres a L'Est del Llac Baikal, que és el llac més gran de tota Asia fa 636 km de llarg (sería com anar de Barcelona a Madrid en vaixell !! ¿t'imagines?). En aquest llac hi ha el 20% de l'aigua dolça de tota la Terra !! i es l'aigua de més qualitat del mon.

Sé que serà dur haber d'esperar com a minim 6 mesos més per a coneixer-te, pero aprofitaré per a estudiar rus (de moment ja sé llegir en ciril.lic i sé dir alguna coseta...). També aprofitaré per a estudiar molt i molt per a saber com cuidar-te molt bé... perque estimar-te vida meva, tot i no haber-te vist, sento dins meu que ja t'estimo !!!

No estiguis trista, cuca meva, que el papa i la mama ja no trigaràn a venir a buscar-te.
Des d'aquí t'envío tot l'amor i tota la força per que t'acompanyi i et reconforti fins la nostra trobada.

Frases del día:

"Tres segons són suficients a un home per a ser progenitor.
Ser pare és una cosa molt diferent.
En rigor només hi ha pares adoptius.
Tot pare veritable ha d'adoptar al seu fill."

F. Dolto.


"No es la carn ni la sang,
sino el cor el que ens fa pares i fills"
J. Schiller.

4 comentaris:

  1. Ja veus, també m'he fet seguidora del vostre blog. Per saber les aventures i desventures que passeu en aquest complicat procès. Si mires el meu blog, en segueixo un que es diu ADOPCION DE HERMANOS EN RUSIA, aquesta família també els va tocar CHITA, ara ja tenen els seus nens. Però crec que podreu treure informació. És un blog molt complert. Sort!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per el detall i per la informació. Espero que et resulti interessant, i si una sola línia, o un sol link et pot fer servei, ja seré inmensament feliç.
    Molta salut i molta sort !!

    ResponElimina
  3. Xavier:
    Nosaltres vam tornar el passat mes de Juny de Chità amb el nostre fill.

    Si necessites quelcom sobre informació de la regió, viatge, etc., possa't en contacte amb nosaltres.

    Encara que vivim a Barcelona, jo treballo a Sabadell.

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Tonialcantara. Moltes felicitats per tenir ja el vostre fill a casa!! Us agraïm molt el vostre oferiment. De ben segur que ens podeu ajudar molt amb la vostra experiència. Si voleu, i quan us vagi bé, podem quedar a fer un cafè. Vosaltres elegiu el lloc, perque nosaltres treballem a Barcelona.

    ResponElimina