dijous, 10 de novembre del 2011

Llarga i dificil espera...

Ara ja feia un temps que no escribía res, però es que no hi ha RES per explicar...

La veritat es que tot segueix igual. Els papers ja s'han entregat, ja s'han enviat a Russia, ja s'han traduït i... seguim sense saber res. No sabem si ja ens han registrat a la regió, no sabem quantes parelles tenim davant nostre, no sabem quina previsió hi ha de tenir la assignació, ni de viatjar per primera vegada.

Com bé diu Montse al seu blog "el nostre petit somni", quan vam començar aquest camí sabíem que sería llarg, però no imaginàvem que sería tant dificil. Nosaltres entenem per "dificil" no a la complexitat del procés en general, sino a la dificultat que comporta aguantar aquesta espera... que de vegades es fa exasperant. Suposo que tot te a veure en la posició exacta que et trovis dins la famosa "Muntanya Russa" quan estàs de baixada i cap per avall, es molt dificil poder aguantar-te i no fotre un crit per a que algú et faci cas... com si així es pogués desbloquejar la situació i tot tornés a rodar amb velocitat.

Realment es molt facil per tothom dir-te que et dediquis a fer les teves cosetes de sempre... anar a treballar, fer la feina de casa, anar a comprar... veure els teus amics, la familia, sortir el cap de setmana per a despejar-te... Això que portem fent molts anys i que, quan et pares a pensar et dius: "carai... com ha passat el temps de ràpid".

No, nois, no !!!  això no val en aquesta situació.  En el nostre cas, per a que el temps ens passi depressa, hauríem d'entrar en un  "mode automàtic", com si fossim robots... (casa - retenció a la B-23 - treball tot el día - retenció a la AP7 - casa - sopar - tele / llibre - dormir - casa - retenció a la B-23 - treball................)
El problema es que quan estàs en un proces d'adopció, MAI aconsegueixes entrar en aquest "modo automàtic".  Hi ha masses preguntes, hi ha masses anhels, hi ha masses il.lusions dipositades en una trucada, o en un Email i això fa que sempre estiguis en un constant estat d'ansietat o d'impaciència.

De vegades aconsegueixes "desconnectar" (t'oblides del blog, t'oblides de connectar-te a internet per buscar curiositats de Russia, t'oblides d'estudiar rus...) però aquest temps acostuma a ser d'uns quants díes... potser una setmana, però ràpidament tornes a imaginar, a preguntar-te coses, a impacientar-te.

Bé, en realitat no sé per què escric tot això, perque no crec que això pugui aportar res a ningú. Tant sols descriu un sentiment. Tant sols descriu un lament. Tant sols descriu un estat d'anim.

A la meva cuca: Ai... cuca meva avui ja fa molt de fred!!. Ja esteu veient els termòmetres a 17 sota zero... i això ja comença a ser una temperatura "respectable".  Digues a les teves cuidadores que t'abriguin bé, que no vols constipar-te ni posar-te malaltó/na.
I que no se t'oblidi mirar cada día cap a on es posa el Sol, perque un día veuràs aparèixer dues sil.luetes, que s'acostaràn, i s'acostaràn, i s'acostaràn... i quan siguin davant teu, t'abraçaràn i èt diràn a cau d'orella: "hola cuca meva... per fí ja som aquí". Això es el que somiem cada dia... això es el que ens dona forces...  perque sabem que un día, apareixerem davant teu i et direm exàctament aquestes paraules

"hola cuca meva... per fí ja som aquí".


9 comentaris:

  1. Nois, això si que es una entrada... entenem perfectament per el que paseu, ara mateix estam en sa mateixa montanya rusa i a mes cap per aball... ens pasa el mateix, igual que vosaltres. A vegades ho dus be però n´hi ha d´altres que et prguntes perquè es tot tan complicat, perquè ens fan esperar tant per poder abraçar als nostres pekes... supos que tot arriba .. mentres tant desesperam ;) Gracies per ses vostres paraules!! ajuden i molt.

    ResponElimina
  2. Os entiendo muy bien compis... Digo como Adri y Nuri... todo llega!!! Y entonces... nos olvidaremos de esta dura espera porque él/ella lo compensará todo con creces. Un besote guapos!!!

    ResponElimina
  3. Como le comenté a Montse, esperar tanto me está ayudando a acumular más y más cariño para poder dárselo... pero al estilo AVALANCHA !!!

    Gracies nois i noies per estar aqui, la veritat es que ens fa molta companyía...

    un petonàs.

    ResponElimina
  4. Familia, que dir-vos???
    Que teniu tota la raó!!! Lo que es increible es lo molt que ajuda el blog i els comentaris dels compis, tot i que, en alguns moments hem de possar una mica de distància...
    Ânims!!! Estem junts en aquest camí llarg i difícil, pero també el millor camí que hem fet mai,...els que ens postarà cap a la nostra cuca, cap al nostre petit somni...
    Petons

    ResponElimina
  5. Nois, no defalliu. Mireu sempre endavant. Això és com una marató, només has de pensar a la meta. Tots hem passat pel mateix que vosaltres i saben ho dur que arriba a ser, però al final arriba el moment desitjat.
    Us ho diuen uns pares que vam estar 3 anys en tot el procés i ara tenim un petit terratrèmol ros de dos anys i sis messos corrent darrera nostre tot el dia i que cada vegada que t'abraça i et petoneja et fa oblidar tots els mals moments que vam passar.

    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  6. A vegades, també serveix escriure, per un mateix, perquè, al llarg del temps, quan ho tornes a llegir, alguns dels teus problemes, sentiments, s'han buidat, altres desepereixen, i no ho veus tant malament. No oblideu és el camí que hem de passar, i així ens fem més forts.... Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Qui ens havia de dir que aquest camí seria tant i tant difícil....
    Te moments molt dolços i moments molt durs, i hem de seguir aguantant...estiguem on estiguem.
    Hem d'intentar mantenir la calma tant com puguem...per molt difícil que sigui...
    Per mi, sincerament, aquesta és la prova més dura que la vida m'ha fet i em fa passar...
    Però quan tinguem el nostre fill amb nosaltres se'ns oblidarà tot!!! per tant, molta força per seguir lluitant!!!! hem de seguir lluitant!!!
    molts ànims família.

    ResponElimina
  8. Hola Xavi i Pilar:
    No tinc ni paraules per pronunciar ni més llàgrimes per gastar després de llegir la vostra història...
    Gràcies per compartir els vostres sentiments; una barreja d'incertesa, emoció, desesperació, inquietud, (...) però sobretot IL·LUSIÓ!
    Només em queda donar-vos molts ànims i desitjar amb vosaltres que el temps passi MOLT MOLT RÀPID i que aviat tingueu aquí la vostra "cuca"!
    Un petó i... volem fotos!!!
    EVA (d'Olesa + TAG jeje!)

    ResponElimina
  9. Eva,
    Hola guapíssima. M'alegro molt de trobar-te per aquí. gràcies per els teus ànims, i no et preocupis... que penjaré fotos !!!

    Una abraçada, i un petonàs !!!

    ResponElimina