dimecres, 16 de novembre del 2011

Un altre cop "Up & running"

Tal com he llegit en algún altre blog, sembla mentida els canvis que es produeixen en el nostre ànim, nomès per el simple fet de rebre una noticia, o de vegades tant sols per rebre una simple comunicació.

Tal com us vaig comentar tant sols fa uns díes, encara no habíem rebut cap mena de noticia de quina era la situació del nostre expedient... i la veritat es que seguim exactament igual. ¿que ha canviat llavors, per a titular aquesta entrada com a "up & running"? ¿per què ara estic de més bon humor  i veig les coses d'una altra manera?

Doncs, simplement, per haber rebut un email de la ECAI dient-nos que hem de presentarnos el proper dilluns per a començar les sessions de "preparació psicològica per a la adopció" Per el que ens han comentat, son una serie de 3 sessions de dues hores i que imagino que ens previndrà del que ens podem trobar allà...

Veritablement no en tinc ni idea de que pot anar tot plegat... ¿Potser ens volen preparar psicològicament per a afrontar els informes mèdics, o per a tenir el primer contacte, o per saber que hem de portar en el primer viatge...? Jo què sé !!! però ja em val. Això significa que el camí continua. El camí avança.

Suposo que molts de vosaltres ja haureu passat per aquestes sessions. No sé si son les mateixes sessions les que he llegit en altres blogs i que titulen com a "preparació del viatge". Ja tinc ganes de començar... la veritat es que tinc molta curiositat per saber de què va tot aixo!!

a la meva cuca: Apa... -22 i baixant...  fa mes fret al carrer que al meu congelador !!! això si que s'en diu fer fret de veritat !! brrrrr!! abriga't i no surtis al carrer que agafaràs una galipandria.
Pensa que serà l'ultim hibern que passaràs allà. a partir de l'any que ve, els teus hiberns dificilment baixaran dels 0 graus. yupiii yupiii

12 comentaris:

  1. Tot passet endavant puja l'ànim!! Que graciosa la foto, jejeje.
    Un abraç.

    ResponElimina
  2. ¡Enhorabuena otro pasito en esta espera!Un saludo

    ResponElimina
  3. Hola!!!!

    Que casualidad nosotros también vamos a la primera sesion preparatoria el lunes!!!

    Saludos y que todo vaya bien

    ResponElimina
  4. Hola Sandra, bienvenida "a bordo". oye, no tendras la sesion en la Calle Mallorca ¿verdad? si es así, quizás nos veamos ;)

    ResponElimina
  5. Hola!!!!

    Gracias!!!

    Soy nueva por estos mundos pero pensé "fíjate que coincidencia" y tant!!! va a ser que sí, que nos veremos el lunes ;)

    Si no me equivoco, vosotros vais a Chitá , no??? Nosotos estamos esperando que nos registren el expediente en Jabarovsk.

    Saludos!!!

    ResponElimina
  6. Sandra, Me alegro un montón !! seguro que nos vemos. Si nos reconoces, nos saludas ¿eh?
    Nosotros tambien esperamos la confirmación del registro...
    Un abrazo !!

    ResponElimina
  7. Ay, qué guay!!! Ya nos contaréis qué tal las sesiones!!! Seguro que son muy interesantes!!! Un besito gordo!!!

    ResponElimina
  8. No sé si serà com a nostra Ecai, a nosaltres ens van reunir a 5 parelles i ens van parlar de como oprtavem l'espera fins ara? Quins neguits o dubtes teniem? Vam preguntar una mica sobre l'organització als viatges, dies a moscow, dies a la regió,hotels...També es van explicar les diferents posibilitats en les que es poden trobar els nens, desde un punt vista social-familiar, si tenen familia propera, si tenen germans, inclus els germans poden conviure en la mateixa casa cuna.... Força interesant, la veritat!!!
    Ja ens explicareu. Petons

    ResponElimina
  9. Nois, nosaltres ens van fer una reunió de preparació de viatge, van dir-nos. Només un dia, unes horetes més ben dit. Aprofiteu, quan hi aneu, i apreteu-los a veure si us poden dir alguna coseta més de com està el vostre expedient!

    ResponElimina
  10. Gràcies a tots per els vostres ànims
    Montse, si em pregunten com ho porto... els salto a la jugular, je,je,je.
    Gràcies per explicar-nos ho !! de ben segur que traurem tot el suc possible a les sessions.

    ResponElimina
  11. Hola nois! Nosaltres no vam arribar fer aquestes sessions. En tot cas deuen ser molt interessants i, a més, si hi ha moviment vol dir que la cosa va endavant! Una abraçada!

    ResponElimina