dimarts, 14 de febrer del 2012

Una entrada molt especial...

Començo una nova entrada, pero sense tenir res a dir... la veritat és que no hi ha cap noticia encara sobre res que ens afecti a nosaltres, però com les coses s'estàn movent a ritme frenètic per a uns quants de vosaltres, no volía deixar passar la ocasió de fer una entrada dedicada més a vosaltres que no pas a mi mateix o al nostre "camí".

He de dir que cada vegada em sento més content d'haber pres la decisió de fer aquest blog. Des que vaig començar a fer la primera entrada, m'he sentit més alliberat... més descansat. Suposo que el fet de compartir la nostra experiencia amb altres persones, ha fet que aquest sentiment que tens molt a dins teu, pugui sortir cap a fora sense complexes, sense pors. Per una altra banda, el fet de saber que vosaltres llegiu i capteu aquests sentiments i que en moltes ocasions els compartiu, ens fa sentir més acompanyats, i això ha fet que s'ens crei un vincle de complicitat entre nosaltres i tots vosaltres, que va més enllà del que sería la amistat.

Es el sentiment de tenir com una altra familia... no sanguínea ni parental, pero sí una familia que està unida per uns mateixos objectius, per una mateixa finalitat, que es la de SER PARES, i això fa que cada cop que llegim les noticies que aneu escrivint, ens canvíi la nostra forma d'afrontar el día.

Quan les noticies son bones, o molt bones, el sentiment d'al.legría que tinc és molt reconfortant i fa que afronti el día d'una altra manera. Es curiós com una noticia que no té cap afectació en el teu "entorn directe" pot fer que et canvíi la percepció de les coses o inclos, el teu estat d'ànim. En aquests moments, sento que tot és mes a prop, sento que ens en sortirem,  que nosaltres també passarem per aquests moments... i això em crea una gran pau interior i a l'hora molta impaciencia... Es una sensació semblada a quan tinc una sorpresa preparada i encara no la puc donar... i estic impacient per donar-la i veure la cara de sorpresa i felicitat que posa la gent.

Per una altra banda, quan les noticies no son tant bones, també em sento en certa manera, trist, tot i que el que vols és donar el màxim de força moral a la persona que ho està passant malament. Per desgracia d'aquests moments també en hi ha... i també els hem d'afrontar, però quan estàs vinculat amb altres persones que estan passant per el mateix que tú, crec que aquests moments tristos passen més fàcilment... perque et sents, primer comprès, i després recolçat.

Així doncs... tot aquest "rotllo" es tant sols per a donar-vos les gràcies per ser al nostre costat, i per a reiterar-vos la nostra estimació i el nostre recolçament incondicional.

Sandra i Lluis (Camí de cargol)  Moltíiiiiiiissimes felicitats per aquest judici positiu. No et pots imaginar l'alegria que ens heu donat amb aquesta noticia. Ha estat una verdadera bomba !! M'he emocionat nomès de pensar com haureu viscut aquest moment... i m'ha fet imaginar com el viuré jo mateix...

Montse i Xavier (el nostre petit somni) Montse, carinyo... tants mesos esperant, tants dubtes, tantes nits que, de ben segur haureu passat en blanc pensant  "¿que està passant?". Llegir la vostra noticia em va crear un nus a l'estomac. Saber que ja el coneixeu i que ara ja podeu posar cara al vostre "petit somni"... ha estat al.lucinant. Ara sí, vosaltres ja podeu anar descomptant els díes per anar a abraçar-lo. Desitgo que en aquesta primera abraçada, aclapareu d'amor aquest petit infant de 9 mesos, i que fa 9 mesos esteu esperant d'abraçar

Vull fer un comentàri adicional per a vosaltres, Eva i Pep (de Itkursk a casa): Eva, a tú especialment és a qui més estic esperant per que ens donis la noticia de la nova assignació, i ja no la assignació, sino també del viatje, del judici i de la SENTENCIA POSITIVA !!! Tothom ens mereixem tenir ja els nostres petitons a casa, però el que vosaltres heu demostrat, no tant sols és per a que us donessin JA el vostre petitó, sino que és per a que us facin un monument. En aquest monument apareixeríes tu, Eva, de peu abraçant el teu petitó i en Pep abraçant-vos a tots dos. Jo el titularía "Monument a la perseverança, a la lluita i a l'amor"

A tota la resta: Per a tots vosaltres, tant els que ja teniu les vostres cuques a casa, com els que encara esteu en el camí de l'espera, tots heu demostrat ja sobradament que esteu preparats per a ser els millors pares del mon !! Els vostres fills us faràn els pares més feliços... però també vosaltres els fareu a ells els fills més estimats del mon !! Molts ànims a tots i molta força.

Per a la meva cuca:  cuca meva... encara no tenim noticies, però espero que d'aquí a molt poquet, pugui donar-te una sorpresa... Fins llavors, tant sols et puc dir que seguim lluitant per tú, i que mai deixarem de lluitar per a poder-te portar a casa el més aviat possible. Tingues paciencia, cuca, perque nosaltres també serèm els millors pares del mon per tú, de la mateixa forma que tú ens ompliràs d'alegria les nostres vides.
Això sí que t'ho puc assegurar !!

11 comentaris:

  1. Y Tanto que seréis los mejores padres del mundo!!!!! estoy segurisima!!!!!!
    uf!!!! Con esta entrada me habeis hecho llorar porque es verdad el hecho de compartir el mismo camino de alguna manera nos une y hace que sintamos que tenemos una familia de corazon con la que compartimos emociones y sentimientos en la que todos nos alegramos con las buenas noticias y nos conmovemos con las malas.

    Gracias un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esto lo tenia que escribir... porque a veces la gente se extraña de lo implicados que estamos todos con todos. Esto es lo más bonito de todo !!! Que nos alegramos y nos entristecemos con todo lo que os pasa a los demás, como si nos hubiera pasado a nosotros mismos

      Elimina
  2. Que bonita entrada, la verdad es que mes has emocionado, y me alegro mucho de poder leer tu blog, y saber que compartimos un camino muy especial.

    Muchos besos

    ResponElimina
  3. Gracias Manoli. Me alegro que te haya gustado. Te aseguro que os tengo a todos muy dentro de mi corazón

    ResponElimina
  4. Hola parella... no se si vos ho haviem dit, però sou increibles... i fer aquest viatge amb vosaltes... es lo millor que ens podia pasar, cada vegada que llegim ses vostres entradas, ens donau molta força per continuar en aquest llarg cami que poc a poc comença a fer-se no tan llarg. Ens alegra molt que esteu al nostre costat... Gracies a voaltres per tot.
    Una abraçada molt forta des de s´illa.

    ResponElimina
  5. Xavier, com t'ho fas per arribar-me al cor amb cada entrada, amb cada comentari.... si, ja!!! pero no val dir que estic sensiblona, que també potser... pero les teves paraules...ufff!!! sense paraules hem deixes.
    Un plaer haber-vos conegut i ojala i ben aviat ens poguem coneixer en persona.
    Petonassos desde Mollerussa!!!

    P.D: Ahir va arribar la vostra postal-desig, quina currada!!! Es preciosa!!! Ens va encantar i ens va emocionar. Mil gràcies familia!!!

    ResponElimina
  6. La vostra entrada m´ha emcocionat. Estic al 100% d´acord amb vosaltres. Jo també estic contentisima d´haver començat a escrire el blog. I sobretot d´haver conegut a persones tant especials i meravelloses com vosaltres.

    Un petó gegant, i jo tampoc tinc cap dubte: sereu uns pares increíbles!!!

    ResponElimina
  7. Quina entrada més bonica, Xavi! Sou uns solets. Moltes gràcies des de Moscou. Acabem d'arribar-hi i hi ha nevat molt. Està molt més nevat que quan vam arribar fa una setmana. Ara encara neva una miqueta! Una abraçada graaaan!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Xavier per pensar en nosaltres....penso que aquest monument a la perseverància, lluita, amor....ens el mereixem tots nosaltres....sens dubte és el cami més dur cap als nostres fills.
    Estic d'acord amb tu, que el blog és una ajuda per superar moments...
    Tots plegats formem una gran família i com a tal ens recolcen en els bons moments i sobretot en els dolents.
    Molts petons!!!!!!

    ResponElimina
  9. Hola!
    Somos una pareja de Málaga que también estamos en proceso de adopción en Rusia. He leído vuestro blog completo y no os lo vais a creer, nosotros también vamos con Creixer Junts, tenemos un perfil para un niño de 0-3 años, nuestra región es Chitá y nuestro expediente fue registrado el 19 de diciembre de 2011. Qué casualidad!!!!
    Llevo varias días intentando registrarme en vuestro blog y mandaros algún mensaje pero me daba error.
    Me gustaría compartir con vosotros este larguísimo viaje que espero llegue pronto a su fin. Estamos en contacto. Saludos.
    Miriam.

    ResponElimina
  10. Miriam... Estamos encantados de conoceros y por supuesto, será un honor y un placer compartir nuestro viaje con vosotros, al igual que acompañaros también en el vuestro !!

    Un fuerte abrazo !!

    ResponElimina