dilluns, 23 de gener del 2012

Lo prometido es deuda !!

Com diu la frase popular, "lo prometido es deuda"

Tal com us vaig dir, últimament he estat una mica ocupat entre viatges (torno a estar a Madrid...) i fent el regal del 1er cumple de la nostra nebodeta, l'Alba. Per això, us dec encara les fotos dels desitgs que hem rebut i que tant ens han agradat.

Aquí els teniu:

Aquest primer es de Eva i en Pep del blog "De Irkutsk a casa". Es un desitg amb una tela (Eva, carinyo, això de fer manualitats amb l'agulla no es el nostre fort... je,je,je... però el guardarem en el diari igualment). El desitg és molt temptador... tancar els ulls, i quan els obrissim ja estar tots junts. Això sería genial ¿eh?


El segon desitg és de Cris i en Toni del blog "adoptaremos en el Salvador"

Aquest, per a mi, no és un desitg... és una filosofía de vida. Disfrutar de la vida amb les persones que estimes, jugar com una forma d'aprendre i aconseguir ser una persona gran, mantenint sempre un punt de l'infant que eres. Preciós de veritat

El tercer és de Marina i en Paco, del blog "el tarro de la paciencia"

El seu desitg, es una frase mooolt ben trobada d'en Paulo Coelho. Soc de la mateixa opinió i és una bona lliço de vida per la nostra cuca. Fer les coses sempre amb entusiasme, amor i voluntat i anar sempre en busca del que es creu o es desitja.


Montse... també hem rebut la teva, però la foto no s'ha copiat bé en el ordinador... i ara soc a Madrid escrivint aquesta entrada. Et prometo que quan arrivi a casa la torno a copiar i et faig una entrada a tu sola...
La veritat és que es una tarjeta preeeciosa !!!
Moltes gracies a tots i totes per recordar-vos en de nosaltres. Sou una passada !!!

Nosaltres, encara les estem acabant de fer... Us prometo que sortiràn aquest dissabte cap a casa vostra !!

Per cert... se m'oblidaba aqui teniu el regal que hem fet a la nostra neboda preciosa:

TACHAAAAAAAAAN !!!


Hem fet aquest teatre de titelles !!  si... ja se, ja se que encara es molt petita per entendre les titelles... però així els papas es podràn entrenar, podràn crear alguns contes, i després els podràn explicar a l'Alba... i també a la nostra cuca   ¿eh?

Per a la meva cuca:

Tots aquests desitjos son per a tu, cuca meva. Son bons sentiments de persones que, sense coneixer-los personalment, els sentim molt a prop nostre. Son petites lliçons per que els tinguis presents a la teva vida. Per aquesta raó, tots aquests desitjos els guardarem dins el diari que estem fent, i espero que aquest diari el tinguis sempre amb tú

Bona nit coseta preciosa.
.


3 comentaris:

  1. Hola guapos!!!.

    Què xulos els desitjos!!!. Crec que no hem intercanviat les adreces. us paso el meu mail per si de cas: silvia.armengod@hotmail.com

    Quina xulada el regal per la vostra neboda, segur que li encantarà!!!.

    Un petó ben fort.

    ResponElimina
  2. Quina collada de bons desitjos per la vostra cuca!!! Tranquil, pel nostre, ja ho penjaras quan pugis lo important es que us hagi agradat.
    El regal per la vostra neboda es una pasada!!! Preciós!!! L'heu fet vosaltres????uoooooo
    Petonets

    ResponElimina
  3. Me alegro que os haya gustado mi deseo,acabo de verlo, gracias por publicarlo,se me habia pasado esta entrada y ademas creo que por fin puedo dejaros comentarios,aunque funciona bastante mal. Me ha encantado el teatre de titelles es molt bonic!!!

    Un petó

    ResponElimina