dilluns, 12 de març del 2012

Tercera Ecografía... i ja fa 8 cm !!!

Carai, carai, carai... encara em costa creure el que m'està passant... qui ho diría... Sembla que no pugui ser les voltes que pot donar la vida...
Molt sovint, acostumem a dir "topics" com: "els capricis del destí" o " la vida dona moltes voltes" i possiblement ens hem acostumat a sentir-los tants cops, que ja no som conscients de la certesa i de la dimensió d'aquestes frases...
Quí no coneix algú que els hi ha explicat:
- "Doncs jo conec a una parella que, tants anys després d'intentar tenir una criatura, quan ja estaven en ple procés d'adopció... patapam !! va i es queden embaraçats !!... Es veu que al anar a adoptar, es van tranquilitzar... i mira ara ja tenen el seu nen..."

Quants cops hem sentit, i ens han advertit d'una cosa així, i quants cops hem pensat: " Si home... segur que és això... tenen els nens nomès per treure's la presió  o l'estress d'anar a buscar el nen"


Doncs nosaltres som una prova més de que això passa... tot i que no tinc clar si es per haver-nos tret l'estress, o si és més aviat per algún dels tòpics que us he dit avans. El que sí es cert, és que el divendres passat, vam anar a fer-nos la tercera ecografía i per a que ens donessin els resultats del "triple screening".

Quan vaig entrar a la consulta, he de reconeixer que em tremolaven els genolls... Tinc massa presents els altres embarassos que no van anar be, i tinc molt present el moment inicial, quan es veu la primera imatge en el monitor, i ja t'en adones de que alguna cosa no va bé...perque no l'hi batega el cor... o veus que en compes de creixer ha entrat en recessió.. o simplement veus que ja no hi es. La veritat es que al principi, no volía ni mirar... però ho vaig fer i... ENCARA HI ES !!! uffff quin descans i a l'hora quin "subidón".

Per que us en feu una idea, aquesta va ser la primera imatge que vaig veure:
(no és la nostra Eco... però es molt semblada)



Llavors comences a escoltar el que et diu el metge. En aquest cas, la nostra cuca ja fa 8 cm !! i carai, com es mou !!! es una passada veure com s'estira i com s'arronça !!! s'empenta amb les cametes i mou els braçets cap a la boca. La veritat és que és una passada. La Pilar i jo ens apretàvem mútuament la mà, i tots dos teníem els ulls vermellosos, perque han estat masses decepcions, i això fa que ara ens costi acabar-nos de creure que tot va bé.

Guaita tu si ens va be, que fins i tot els resultats del triple screening ens ha sortit que la probabilitat de tenir un nadó amb síndrome de Down, es molt baix!!! ...tant baix que ens han dit que si no volem, no fa falta que ens fem la amniocentèsi !!!

Familia... doncs això !!! que de moment tot va bé, i que estèm molt i molt contents i il.lusionats de que ... aquest cop,  tot segueixi així de bé. 


Un petó molt fort a tots i a totes !!

Vull que sapigueu que passi el que passi, us seguim llegint i que seguirèm així fins que tothom tingui les seves cuques a casa.


15 comentaris:

  1. Me habeis hecho llorar,es tan..nose no tengo palabras,una vez senti el corazon de mi bebe y lo vi en una ecografia parecida a la vuestra...pero no pudo ser,por eso se lo que se siente...es indescriptible, y os felicito por ello,luego tuve un embarazo diferente,en el corazon....y este si que se hizo realidad,cada dia doy gracias a Dios por eso...ya os felicite,pero lo vuelvo hacer...aissssss que emocion dios mio,ENHORABUENA Y OTRA VEZ MIL FELICIDADES....espero seguir leyendo como va todo...un besazo a los tres!!!!muuuuuua!!!!

    ResponElimina
  2. Pili, Muchísimas gracias por tus ánimos. Esperamos poder seguir contandoos nuestro embarazo que, con toda la fuerza que nos transmitís, seguro que nos irá bien.

    Un abrazo muy fuerte para tí y tu preciosa niñita !!

    ResponElimina
  3. Familia, ens alegrem moltisim per vosaltres!!! Ha de ser genial sentir tot aixó que us està passant. Si que tots hem sentit a parlar del topics, però ara ja podrem dir ben orgullosos que nosaltres coneixem a una parella que...
    Difruteu-lo tot al màxim!!! Mil petons!!!

    ResponElimina
  4. Hemos vivido con vosotros la consulta del médico,me encanta el estado en el que estais.Un saludo

    ResponElimina
  5. Familia, moltíssimes felicitats i que tot segueixi així de be fins al final!!!!
    Jo no sabré mai lo que es pot sentir en aquest moment...suposo....al igual si..jijijijiji
    Imagino que ha de ser inolvidable veure com va creixent a la panxona de la Pilar....
    Me n'alegro moltíssim per vosaltres!!!!!!
    Molts petons macos!!!!

    ResponElimina
  6. Us dessitge de tot cor que tot continui així de bé! I el part, una horeta curta, que el de l'adopció ja es ben llarg, jejejeje.
    Un abraç!

    ResponElimina
  7. Enhorabona papis!!! M'alegro moltíssim per vosaltres i que tot vagi tan bé. Ja ens anireu explicant com va tot. Molts petonets

    ResponElimina
  8. Quina enveja mes sana,poder sentir el teu fill,estic convençuda de que tot us anirà molt bé.Us envio la meva energia positiva des de Vic.
    Estic segura que serà una nena,no sé si us heu fixat, peró gairebe totes les parelles que han tingut problemes per quedar-se "embarassats" han tingut nenes, un dia li vaig comentar al meu metge de les fecundacions in vitro i em va confirmar que la majoria de les fecundacions eren nenes.Ja ens direu que es, moltissima sort.
    UN PETONAS

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats familia... enveja molt sana es el que sentim ara mateix... nosaltres no sabrem mai que es sent a fer-se una eco, o sentir el primer bateig del cor...( o pot ser si, si ha de ser .. serà :P) però si sabrem el que es que s obri una porta i ens posin el nostre fill o filla als braços, que ens miri amb aquells ullets i que ens fasci sa seva priemra rialla... toto aixo es sa paternitat i ja sigui de una forma o un altre... el ben cert es que estarem alla amb ses nostres cuques...al igual que vosaltres quan arribi a casa vostra.... felicitata .. no em cansaré mai de dir ho...
    Un petoás gegant a tots 3!!! Per cert jo tb crec que serà una nena!!!! ;P

    ResponElimina
  10. Muchas Felicidades pareja, ayyyyy que emoción al leerlos y mil gracías por compartir estas emociones con nosotros, la verdad es como si hubiésemos estado en la consulta con vosotros, agarrando fuerte vuestras manos, que siga todo así de bien, y porfa no dejéis de contarnos como va todo que nos hace sentirnos muy felices.

    Muchos besos familia.

    ResponElimina
  11. Seguro que todo sigue asi bien, yo no podre sentir nunca lo que se siente cuando se oye el corazón o se ve la primera eco, pero desde luego he podido sentir a traves de vosotros la hermosura del momento,
    felicidades de nuevo y un beso para los tres.

    ResponElimina
  12. Moltes gràcies per la vostra felicitació al blog!! Ens ha emocionat!!, igual que ens emocionar lleguir-vos, i veure lo bé que va tot: Moltisimes felicitats guapos, us ho mereixeu tant!!!!.

    M´alegro moltisim de que es cumpleixi el vostre somni, el motiu pel que ha pasat dona igual, la qüestió és que ho heu aconseguit!!!, ara a disfrutar d´aquest momentàs!!!.

    Un petó ben, ben gros per tots tres.

    ResponElimina
  13. la próxima eco entro yo también jajajajaja

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats família! espero que tot vagi sobre rodes! una abraçada

    ResponElimina
  15. Que bé! Me n'alegro un munt, parella! Us ho mereixeu!
    Petons des de Moscou!

    ResponElimina