dilluns, 26 de març del 2012

Ja sabem més cosetes

Ja tenim una nova noticia sobre la nostra cuca...

El dissabte vam anar d'urgències a l'hospital, perque la Pilar no s'acabava de trobar bé... tenía unes punxades al baix ventre, i com que fins llavors no les había tingut... i com que som primerencs en aquestes coses, dons clar... ens vam espantar i vam anar a l'hospital.

Un cop allà, ens va agafar un metge molt "enrotllat" que ens va dir que, bàsicament, el que sentía era que la matriu s'està expandint, i que per això té questes punxades...
En definitiva, tot normal !!  Bufff, quin descans...
-"Però ya que estamos, y para confirmar que todo está bien, vamos a hacer una eco a ver como está el feto" ens diu el metge...  I a mí que no hi ha res que m'agradi més que veure'l... pues venga !!!

Tot just veure a la criatureta ens diu:

- "Es varon ¿verdad?"
 ¿como?... ¿ah si?
- "ah... pero...¿aún no lo sabian?"
 Pues no.. la verdad es que todavía no lo sabíamos!!!
- "bueno, pues por lo que aquí asoma, yo diría que tienen un varon" i ens ensenya a la eco una petita "protuverància" que apareix entre les cametes.
Aaaaaaah... quina gràcia !!!  La veritat es que es movía molt, i no va haber temps d'imprimir una bona imatge... però bé... ja hi haurà temps.

També va prendre mides del caparró, i del fèmur, i vam veure que tot té les mides que ha de tenir... i per tant, tot va per el bon camí...

Així doncs, ja tenim sexe, i també ja tenim nom... es dirà:   Marc  Selva  Sánchez

A la meva cuca:

Cuca meva, a partir d'ara hauré de començar a acostumar-me a dir el teu nom... Marc...
Per tant quan t'escrigui directament a tú,  ja no diré més "a la meva cuca" sinò que diré "Per al Marc".

Així doncs:

Per al Marc: 

Marc, carinyo, tu ens aportaràs moltes coses a la familia... la il.lusió d'una nova vida, l'alegría del teu somriure, la tendresa de la teva innocència, l'orgull de veure com creixes...
Pero hi ha una de les coses que tú aportaras que fins ara encara no havíem tingut... i es precisament el que siguis un NEN !! 
El teu tiet Jordi (el meu germà) i la teva tieta Joana, van tenir dues nenes, (la Gemma i la Elisabet). El teu tiet Jose i la teva tieta Luci (la germana de la mama) han tingut una altra nena (la Alba), per tant, tu seràs el primer fill - net - nebot de la familia... Ja se que no té cap importància, perque de fet el que importa és que neixis sà i bo... però no deixa de ser també una alegría el que hi hagi un nen a la familia ¿no? Pensa que el teu avi Paco (el papa de la teva mama) te una ampolla de cava des de fa més de trenta anys esperant a ser oberta (de fet des que va neixer la tieta Lucia)... i com realment siguis nen, PER DEU QUE LA OBRO, encara que no ens la podrem beure... però encara que nomès sigui com a fet simbòlic, la obrirem.
Sobre tot, carinyo meu, creix ben sà i estigues tranquil, perque quan surtis, et trobaràs amb una familia que t'estimarà, t'acompanyarà i et recolçarà tota la vida !!!

8 comentaris:

  1. Enhorabuena chicos!!!
    Me alegro de que todo vaya fenomenal!
    Un besote para los dos y para Marco!!!

    ResponElimina
  2. ¡Qué bien,que ya sepais que es un niño!ya parece que el asunto se va encauzando.Un saludo

    ResponElimina
  3. FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELICIDADES !!!!!!MUCHISIMAS FELICIDADES!!!!UN NIÑO!!!MARC!!ME ENCANTA ESE NOMBRE,CORTITO COMO A MI ME GUSTAN,ES MUUU BONITO,AHORA YA PODREIS EMPEZAR A COMPRARLE MAS COSILLAS,Y COMO BIEN DICES A LLAMARLE POR SU NOMBRE,BIEN!!!
    UN BESAZO A LOS DOS Y UNO DE ESPECIAL PARA MARC..MUUA!!!

    ResponElimina
  4. felicidades!!!!!!!Me alegro que todo vaya bien!!!!!!como siempre yo me he emocionado leyendo tu entrada.
    Y ara si!!!! ja podeu dirli el Marc, me encanta el nom!!!!!!!

    Besets per als tres!!!!

    ResponElimina
  5. Ei, felicitats. Doncs apa! que el 25 d'abril, ja és el seu sant!

    ResponElimina
  6. ah si??? això encara no ho sabíem... gràcies per dir-nos ho !!! Per cert, ¿com està la Julia?

    ResponElimina
  7. Quina sort que tindrà en marc de tenir uns pares tan macos com vosaltres!
    Petons!

    ResponElimina
  8. Marc es un nom preciós!!! tant preciós com la vostra cuca!!! Molts petons family

    ResponElimina