dijous, 19 de gener del 2012

Ara siiiiiiiiiii !!!!! Assignació a la vista !!!!



Quina al.legría... quina emoció... quants sentiments desbordats... no m'ho podía creure quan aquesta tarda he rebut el correu que fa més de tres mesos que esperavem amb impaciència...

Eren les 15:40... estava treballant (com sempre...) de cop i volta m'apareix "subtilment" per la part baixa de la pantalla el nom de la delegada de la nostra ECAI... he pensat... "Ja està" i ràpidament, avans de que desaparegués de la pantalla, l'he clicat.

Tant sols he llegit:

" vuestro expediente quedó registrado en el Ministerio con fecha 19.12.2011"

Buaaaaahhh !!! quina passada !!! quin bot que he fotut !!! quina pujada que m'ha donat !!!
Evidentment, la primera cosa que he fet ha estat trucar a la Pilar... de fet, m'ha trucat ella, perque també l'ha rebut    " nenaaaa !!! que ja estem registraaaats!!!"  "ja,ja,ja... ji,ji,ji... sniff, sniff"

Ràpidament he enviat un correu d'agraïment per la rapidesa en la resposta i, com sempre, he preguntat alguna coseta més...

"Por vuestra experiencia en la región, ¿cuando creeis que recibiremos la asignación del menor?"

Resposta:

"La previsión es que viajéis en los meses de primavera/verano al primer viaje. Cuando vuestra asignación esté próxima desde la región nos avisarán para que empecéis a preparar los documentos para juicio. En esta región los juicios suelen ser rápidos pues tardan 2-3 meses desde el primer viaje"

Oootro subidón !!! Ara sí que començo a veure la llum al final del túnel... (recordant la entrada que vaig fer parlant de la muntanya russa emocional). Ara sí que em sento "Up & running". Ara sí que em sento mooolt més a prop de la meva preciosa cuca !!!

Previsió de la fulla de ruta ajustada... quadre de registre corregit i redirigit al 19 de desembre... i dins el primer triangle (previsió de primer viatge), marcació al 15 de Maig (aposta personal mooolt agosarada i optimista).

A la meva cuca:
Aaaai cuca meva... ara sí que començo a veure que ets real. Ara sí que començo a dissipar aquesta boira que no em deixa veure la teva carona. els nostres camins s'apropen, el  fil vermell que ens uneix es tensa, la meva mirada ja es fixa cap endavant... cap a l'horitzó...     cap a tú.
 



13 comentaris:

  1. Me alegro enormemente de este gran paso,es un supernotición,ya sabes que María de adopción de hermanose en Rusia,viajó a esa región no dudes en ponerte en contacto con ella para aclarar algo aparte de Elisenda que tb ha ido allí.
    Espero que os haya llegado mi deseo,confírmamelo para mi tranquilidad.Un besazo parejita "chitona"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina.
      Gracias por el consejo !! pues sí que lo voy a hacer.

      EEEEEFECTIVAMENTE !!! me ha llegado tu deseo, y nos ha encantado!!!. tengo pendiente hacer una entrada con los tres deseos nuevos que me han llegado... pero entre el viajecito a Madrid de la semana pasada y el "curro" para hacer el regalo de mi sobrinita Alba, todavía no he tenido tiempo...
      Esta semana que viene a ver si me aplicao y os envío el mío...

      Un besete !!

      Elimina
  2. Ole que ve!!! moltes felicitats!!!! un pas més...jijijijijiiji Nois!!! agafeu-se que venen curves!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Muchas Felicidades, me alegro muchisimo por vosotros, os sigo dado que nosotros decidimos que nuestro pek@ fuese un rusit@, de verdad un beso muy fuerte y a por el final del camino que se avecina lleno de felicidad..........


    Besitos


    Manoli

    ResponElimina
  4. Iupiiii..., iupiiiii..., com me n'alegro! Moltes felicitats, parella!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. feliciiiiidades es todo un noticion!!!! primavera o verano? en cuanto os deis cuenta ya ha pasado el invierno y estamos en primavera, así que ya no os queda nada para abrazar a vuestra cuca.

    un beso muy fuerte

    ResponElimina
  6. Guau!!! Pero quin noticion!!!! Felicitats parella!!! Bones noticies com aquesta es lo que necesitem la familia bloguera, jejeje... La vostra cuca està més a prop!!!!
    Molts petons

    ResponElimina
  7. Per cert, una pregunta, Xavier, saps com cambiar la lletra dels comentaris, el tamany? Es que com haurás pogut comprobar no sé que ha passat al meu blog pero tinc la lletra dels comnetaris tant petitta que costa de llegir i he probat de fer canvis pero no puc....
    Moltes gràcies i un petonàs enorme pel dos... i moltes felicitats un alatra vegada!!!

    ResponElimina
  8. M'heu fet posar la pell de gallina! Moltes felicitats família! un pas més!
    Ariadna

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats quina meravella el proper hivern ja sereu tres

    ResponElimina
  10. Enhorabona nois, heu fet un pas molt important, el següent anar a coneixer el vostre petit

    ResponElimina
  11. Que noticias mas buenas, espero que los meses pasen rapiditos y podais ir a por vuestr@ tesoro!!!

    Besos!!

    ResponElimina
  12. Oé, oé, oé, oeeeeeeeeee!!!!Qué bé, quin dia de bones noticies: La Montse, vosaltres, me n´alegro moltisim guapossss!!!Quina emoció!!!.

    Un petó gegant per tots dos.

    ResponElimina