dimecres, 14 de desembre del 2011

Ara que ve Nadal...

Hola noi@s

Ara que ve Nadal, no vull deixar passar la oportunitat de felicitar-vos a tots un per un, i desitjar-vos el millor per aquest proper 2012 que, ja que a nivell econòmic i politic es presenta un pel "xungo", al menys que a nivell personal sigui molt més clar i "asoleiat" . També aprofito per a desitjar-nos a tots plegats (i en aquest desitg ens icloem) que aquest any sigui un any de moltes bones noticies i que tots puguem trobar les nostres respectives cuques allà on siguin i les puguem portar cap a casa.

Silvia: Hace muy poco que nos conocemos, pero ya sentimos el calor que desprendeis por la ilusión de vuestro viaje a Mali. Os deseamos que el viaje ya sea muy pronto, y que podais conocer a vuestro tesoro -ah! y que todos podamos compartir con vosotros esa alegría.

Ester, de Un bosque de...:  Ester, de tí me ha conmovido tu fuerte deseo de ser madre y el tiempo que llevas deseándolo... te da igual la espera o lo empinada que sea la subida.. No puedo desearte otra cosa que mucha fuerza para que tus deseos se hagan realidad, ya sean biológicos, de adopción nacional, de Vietnam, de China...

Isabel y Chiro: Teniendo en cuenta como están las leyes en Vietnam... no tiene que ser fácil mantenerse ahí, al pié del cañón. Os admiro por ese tesón y la santa paciencia de la que os habeis armado. Para vosotros, mi deseo es que la vida os dé fuerzas suficientes para aguantar y no desfallezcais en vuestra ilusión. Un día se hará realidad

Meri, de camino hacia tí:  Mi querida Meri!!! con lo que hemos aprendido de tí... y con lo que seguro que seguiremos aprendiendo... nuestra profe particular!! mi deseo para tí... sobretodo mucha salud que veo que los crios de tu cole te van a matar !!! ja,ja,ja

Gloria, de Caminamos hacia nuestros hijos: Con el tiempo que llevais ya esperando... más de tres años en el camino de marras... creo que ya os mereceis una asignación como una catedral de grande!!!. A tí te deseo alegría y positivismo, que tal como dices es tu forma de ser habitual. Eso no debes perderlo. Costa de Marfil os va a dar una agradable sorpresa, Seguro!!

Sandra, de Camí de cargol: ai Sandreta... tu ja conèixes al teu xic ¿eh? El meu desitg per tu no pot ser un altre que... EM TOQUIN AQUESTES LLIBRETES TAN XULES !!! no... ara en serio... a vosaltres no us puc desitjar una altra cosa que anar a buscar-lo... La vostra espera és més dura que la dels que encara no coneixem els nostres fills

Eva de Itkursk a casa:  Ai... Eva estimada...  Quant he desitjat la vostra recuperació total d'aquest cop de puny emocional que us han donat!!! Sé que no és facil... però us esteu recuperant poc a poc. El meu desitg per a vosaltres, imagino que no es podrà acomplir totalment... m'agradaría que us assignessin JA el vostre fill i que no hi hagi més entrebancs... i m'encantaría que puguessiu rebre alguna noticia de que en Gerard està bé i de que és feliç. Sobretot desitgo que el destí us torni amb escreix la alegria i la felicitat que des del 4 d'Octubre us ha negat.

Adri y Nuri de Historia de una adopción: Que puedo decir de vosotros... sois un soplo de alegria y aire fresco. Vuestro positivismo nos inunda y nos contagia. Mi deseo no es para vosotros... es para vuestr@ peke, para que os conozca pronto... porque cada día que pasa, se pierde un monton de risas, bromas y juegos. También deseo que ESAS GALLETAS ME TOQUEN A MIIII. ja, ja, ja. Espero que las clases de ruso vayan bien ¿eh?

Mercedes, de Mi camino hacia tí:  Chica... tú, con la "suerte" que tienes cuando te vas de viaje... casi que te deseo que te vayas de nuevo "por ahí" a ver si te vuelven a llamar... ¿no? Bueno... espero que ya tengas todo el papeleo movido.

Gisela, de Centdesitjos: Vosaltres ja ho teniu tot fet... ¿o no? Potser sí que ara tot just heu començat el veritable viatge ¿eh? per tant, el meu desitg per a vosaltres es, tal com diu en Lluis Llach: "un poc de sort i que la vida ens doni un camí ben llarg"

Montse, de El nostre petit somni: Montse, carinyo, el que tú necessites son RESPOSTES i que t'aclareixin ja la vostra situació. Si us quedeu a la regió... perfecte, si no... que sigui per a accelerar les coses. Per vosaltres desitjo rapidesa i decisió. Aquest és el vostre any. El proper Nadal, ja el celebrareu amb el vostre petit somni

Cris, de Adopció a Rússia, Pas a Pas:  Nena... tú, "pas a pas" també ja has acabat amb el procés i també, igual que la Gisela, ja has començat aquesta nova vida. Per tant, per a tú et desitjo el mateix... sort, i un camí llarg  i que et connectis més, per a explicar-nos com et va !!! ¿eh? vinga... que et trobem a faltar...

Fent Camí: Tú també tens ja a la teva Julia a casa ¿eh? espero que sigui bona nena i que es porti moolt bé. El meu desitg, com a totes les que ja teniu la cuca a casa... sort i camí llarg. La sort, per que el vostre fill pugi fort@ i san@, per que vosaltres ho pugueu veure i disfrutar amb salut molts anys!!! també desitgaría que seguissis d'alguna forma connectada amb la teva "altra" familia de quant en quant... i ens diguessis com et va... t'anyorèm molt.

Marina, de El tarro de la paciencia: Que te puedo decir...QUE TERMINES LA COLCHAAAA que ya te falta poco ;-) a tí te deseo lo mismo que deseo a todos. Una pronta asignación de región. Espero que durante este año puedas tener la asignación de región, y con un poco de suerte, puedas conocer a quien seguro será tu más preciado tesoro.

I per a les meves cunyadetes precioses:
Lucy cariño... tu ya nos has dado este año el mejor regalo a toda la familia. La llegada de Alba ha sido como recibir un torbellino de felicidad y alegria. La queremos con locura !!!. Estoy seguro que ella va a ayudar mucho a nuestra cuca para que se adapte con más rapidez.
Anna, la tieta perfecta!!!  ¿que haríamos sin tí? eres la pequeñaja de 32 añitos... y aún recuerdo que lo primero que hice al conocerte fue llevarte al zoo... como pasan los años. Tu te preocupas por todos nosotros... nuestra "enfermera" particular... ¿eh?.

Avuí també et vull escriure a tú, Pilar... la meva vida... la meva raó de ser.
 Nomès tú saps el que he passat i nomès jo sé el que tú has sofert. Son 22 anys que ens coneixem... 17 que som casats, i encara sento aquell formigueig a l'estómac. Encara em paro a mirar-te embadalit perque no em puc creure que siguis al meu costat.
Tu ets la meva llum,  la meva guia, la meva companya fidel.  Ets el millor que m'ha passat a la vida, i tant sols sento no poder ser millor persona del que soc... perque tú et mereixes molt més del que reps. T'estimo vida meva.

Per a tooooooots nosaltres et demano, estimat Ded Moroz, que ens portis la felicitat de la familia unida, l'amor d'un pare i una mare per al seu fill i la escalfor de sentir-nos acompanyats i recolzats per els nostres éssers estimats (pares, germans tiets, amics...).


поздравляю с праздником рождества и с ним годом
Feliç Nadal i pròsper any nou

11 comentaris:

  1. Xavier, eres un cielo!!! Qué precioso post nos has regalado a todos!!! Así da gusto!!!
    Por la parte que me toca... gracias por "cuidarme" y gracias por si hemos podido aprender algo juntos!!!
    Yo os deseo una dulce espera, mucha mucha energía, que podamos sentir, como dices el calor de la familia para que cuando nuestr@s pekes llegen se encentren muy arropadirtos, ojalá que el tiempo se acorte lo más posible.
    Un abrazo muy fuerte!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies de tot cor. També us desitjo que aquest 2012, sigui ple de grans emocions, il.lusions i sobretot que els somnis es facin realitat. Segur que si. De moment us seguiré a travès del vostre blog. La Júlia, un trasto, no para. Ens té ben esgotats, però ja ens agrada. Passeu-me el mail, i us faré arribar una foto. Doncs públicament de moment no ho vull fer. Però d'aquesta manera la podreu veure, doncs en el fons som una petita família.

    ResponElimina
  3. Xavi i Pilar, sous unes persones increibles i estam encantas de fer aquest vistage amb vosaltres, dius que som un soplo de aire fresco... aixo es gracies a vosaltres, que ens feu cada dia imaginar noves coses per posar-vos un somriure a la cara.... aquest viatge es llarg, dur i a vegades arriba a desesperar.. però tots vosaltres estau a s´altre banda per fer-nos es viatge molt curt... i aixó es una de ses mil coses increibles que te tot això... sa familia creix i no momès amb llaços de familia... si no també amb llaços que atravessan el siberespasio i arriba a tots volatres. Graceis macos i molt bones festes!!!!!

    ResponElimina
  4. Eiiii!!!quina emoció!!!. Moltisimes gràcies, m´heu emocionat!!.
    La veritat es que entre els que compartim aquesta experiència tan maca, es crean uns lligams preciosos.
    Ha sigut un detall preciòs que us enrecordeu de tots nosaltres, el missatge per la Pilar:maquisim!!!.

    Una abraçada , i que es cumpleixin tots els vostres somnis!!!

    ResponElimina
  5. Ai.......m'has emocionat de mala manera....
    Moltíssimes gràcies per pensar en nosaltres!!!!!
    La veritat és que mai hagués pensat que un desig tant il.lusionant com és tenir un fill pogués fer tant i tant de mal...i no només a nosaltres...aquest és un camí molt dur per a tots.
    Per això agraeixo la vostra companyia...i la companyia dels que dia a dia ens anem ajudant.
    Tant de bo aquest any que arriba sigui el que ens portarà els fills a casa.
    Que tingueu molt bones festes i molts petons!!!!!

    ResponElimina
  6. Gracias Javier por tus palabras,me has emocionado con el mensajito que has dejado en mi blog,el otro día me sorprendiste gratamente al hacerte seguidor de mi blog yo os sigo desde que hiciste la primera entrada.
    Verdaderamente somos una familia,supongo que me desearas que haga ya por fín la colcha la traducción que se ha hecho no es muy buena,pero ya voy entendiendo el catalán de tanto leerlo y a parte me unen lazos con Cataluña, tengo una hermana por aquellos lares.Igualmente os deseo que sea vuestro año ,ese que os cambiará la vida.Gtacias por mostrarme ese calorcito del que yo hablaba ayer en mi entrada que continuará hoy.Besos

    ResponElimina
  7. Ostres, noi! Quin post tan i tan xulo... M'has fet emocionar! Quines paraules més boniques per cadascun de nosaltres... La veritat és que jo també sento que això és com una petita família. Pos sí que ara se m'està fent molt durillo...
    Per vosaltres també desitjo que pogueu conèixer la vostra cuca molt aviat. Espero l'any que ve poder compartir les adaptacions de tots els nostres infants! Una abraçada molt forta i... a veure si et toquen les llibretes!

    ResponElimina
  8. tiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!feliz navidad a ti tambien,y que sepas que estamos muy orgullosos de que formes parte de nuestra familia,no eres un cuñado no,eres un hermano mas,que se preocupa por nosotros y ayuda en todo lo que`puede!!!asi que nuestro deseo para ti y mi tata es que venga muy pero que muy pronto mi sobrinito/a y que para las proximas navidades ya este dando guerra con el bichillo de la alba que os quiere mucho mucho,un besote del jose mio y el mas grande y baboso de los besos de mi alba para ti y mi hermanika guapa!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. Mmmm...trobar-me en aquesta entrada tan generosa i magnífica que has fet, i a sobre junt amb una cita d'en Lluís Llach... ha estat una sorpresa i un plaer molt gran... Gràcies!!!!!!

    Ostres Xavier... ets (sou) magnífic(s)!! La veritat és que és un goig estar al vostre costat...

    M'he emocionat molt amb la teva entrada, i espero que els vostres desitjos es compleixin ben aviat... de veritat que sí...

    Una abraçada molt gran!!!!!

    ResponElimina
  10. Xavier quina entrada mes bonica, m'has emocionat!!! Tindre unes paraules per cadascú pot ser difícil peró encara ho és més tindre les paraules apropiades i tú ho has aconseguit. Es un plaer coneixet i compartir aquest camí amb vosaltres.
    Molts petons

    ResponElimina
  11. Hombre tia perfecta... casi jajajajaja, vosotros si que sois de puta madre!! perdón por el taco, pero había que decirlo, sois un apollo genial, y estoy orgullosa de toda la família que tengo, un súper abrazoooo!!!

    ResponElimina