divendres, 23 de desembre del 2011

Un desitg per al nostre diari

Aquesta entrada és per a vosaltres, Sandra i Lluis, de "Camí de Cargol" que ens heu fet arrivar aquesta preciosa postal amb un desitg plè de bones vibracions. La veritat es que teniu un do especial per al dibuix.
Ens ha encantat !!!


  Us agraïm molt aquest detall i no dubteu que el posarem en un lloc molt especial  a la habitació de la nostra cuca. Per cert... el nostre desitg l'hem acabat avui. - En realitat, ens ha costat una miqueta... però per fí ho hem acabat - així que espero que no trigui a arrivar a casa vostra... Penseu que està fet amb el cor.

Ara que ens hem animat, si algú més ens vol enviar  un desitg, envieu-nos un correu a la nostra direcció de Gmail (xavier.selva@gmail.com) i us enviarèm la nostra direcció, i si ho voleu, nosaltres també us enviarèm el nostre desitg.

Per a la meva cuca:
Cuqueta meva, ara arriva Nadal, i son unes dates que tenen un sabor i un olor molt especial.
El sabor de la escudella de galets enooormes i de la carn d'olla, el sabor dels torrons, de les neules... També te l'olor de la llenya cremada a la llar de foc, i el sò de les nadales i del "caga tió"...  les rialles de les criatures que obren excitades tots aquells paquets tan ben envolicats amb papers llampants i plens de coloraines. Et prometo que el papa i la mama faràn tot el possible perque aquest sigui l'ùltim nadal que el passis lluny nosaltres... i nosaltres lluny de tu.

Nomès l'hi demano a Deu que aquest sigui l'ultim Nadal sense tenir la nostra cuca - sense les nostres respectives cuques, xics, tresors... - a casa. Sense ells, la celebració ja no pot ser complerta... Ara ja trobem a faltar escoltar les seves rialles, els seus crits i corredisses.

Estimat Ded Moroz i estimada Snegurochka si us plau, el nostre desitg per aquest Nadal és que cuidis molt bé de totes les cuques que estàn esperant trobar-se amb els seus pares. Que els hi donis salut i que ens ajudis a nosaltres, els seus papas, a poder emportar-nos els cap a caseta i que per al pròxim Nadal puguem donar-te les gràcies tots plegats.

Per al Marc: Fill meu, ara ja tens tres setmanes, tens forma de caballet de mar, se t'estan formant les foses nasals i comença a formar-se la boca i les extremitats. medeixes 1,25 mm. Encara no sabem que existeixes... però tu ja estàs treballant de debò !!!
BON NADAL A TOTHOM  !!!





5 comentaris:

  1. I nosaltres estem encantats que us hagi agradat! Moltes gràcies per la vostra entrada! I... i tant que aquest Nadal serà el darrer sense els nostres petitons/es... L'any que ve estarem tots i totes cagant el tió!!! Petooons, wapos!

    ResponElimina
  2. M'hi sump a aquest desig, que sigui l'últim nadal que els nostres petits no hi son a casa...
    Estaré encantada en enviar-vos un desitg per la vostra cuca.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Melkan Gena!!!
    Mi deseo para vosotros para el 2012... qque podáis abrazas a vuestr@ hij@ antes de las próximas navidades.
    Paraja, disfrutad mucho de esta última Navidad "de solteros"!!!
    Un besazo bien grande!!!

    ResponElimina
  4. yo quiero colaborar en ese album,intercambiamos deseitos y te digo lo mismo disfruta de la navidad de solteros que después echaremos de menos mas de uno.Besitos

    ResponElimina
  5. Bon Nadals guapos!!!. Que maco el desig per vostre fill, és preciòs!!!. I moltes gràcies també pel nostre. Des d´aquí ens unim a demanar que sigui l´ultim Nadal sense els nostres petits.

    Ara us envio un mail amb la nostra adreça i esperem la vostrade tornada.

    Un petó ben i ben fort!!!

    ResponElimina